logo

check

Res över hela världen

check

Välj att resa i ekonomi, business-eller första klass

check

Välj mellan 400 flygbolag

check

Lägg till hotell och få skydd av paketreselagen

check

De flesta avreseflygplatser i Sverige

logo

Flyg vart du vill, så länge du vill

Nu kan du boka flygresor till destinationer över hela världen hos Apollo. Du väljer själv reslängd på din flygresa. Eftersom vi samarbetar med 400 flygbolag kan du alltid hitta prisvärda flygresor hos oss. Letar du boende till resan? När du har valt ett flyg kan du enkelt lägga till hotell till din bokning. Då skyddas du dessutom av paketreselagen.

logo

Flyg till populära storstäder

Med Apollo kan du boka flyg till populära citydestinationer som London, Barcelona, Berlin och Rom. Planera in en spännande weekend i en storstad och utforska allt från sevärdheter och restauranger, till undangömda pärlor och den godaste glassen.

logo

Boka längre flygresor

Åk på en längre resa och boka flyg till spännande destinationer som USA, Maldiverna, Seychellerna och Mexico! Apollo erbjuder flygresor över hela världen, så du enkelt kan välja och vraka vilket resmål som ska bockas av på din bucketlist.

logo

Redan hittat ditt hotell?

Boka endast en flygbiljett till din drömdestination! Med Apollo kan du välja och vraka bland flygresor till spännande städer som Rom, Berlin och Krakow. Eller varför inte boka ett flyg till Palma eller Barcelona och njuta av solen?