Apolloguden shoppar

Res vart du än vill, så länge du vill

Oavsett om du längtar efter en storstadshelg, några lata soldagar på stranden eller spännande upplevelser på en långresa kan du välja mellan att resa med våra populära charterpaket eller paketera själv med reguljärflyg. På den här sidan hittar du våra flexibla alternativ - våra prisvärda charterpaket hittar du här.

 
Pont Neuf Paris

Weekendresor

Res när du vill, så länge du vill med våra flexibla weekendresor. Allt du behöver göra är att välja flyg, hotell och reslängd som passar dig, och sedan njuta av storstadens utbud av kultur, god mat, nöjesliv, sevärdheter och shopping.

Boka din weekendresa
Båt på strand på Bali

Långresor

Här hittar du paketresor till exotiska destinationer över hela världen. Med våra flexibla långresor är det enkelt att förverkliga drömresan. Bestäm reslängd och hur du vill bo i ett tryggt och smidigt paket. Du kan även boka startpaket - välj det som passar dig!

Boka din långresa
Solresa Costa Blanca

Solresor

Längtar du efter sol och bad? Här hittar du våra resor till solen med flexibel reslängd. Skräddarsy vinterns solresa precis som du vill ha den - välj bara reslängd, flyg och hotell så ordnar vi resten!

Boka din solresa
Julgata i Paris

Europas bästa julshopping

Boka en cityresa till någon av Europas julpyntade storstäder för att shoppa, besöka mysiga julmarknader, äta gott och insupa den härliga stämningen. Med våra prisvärda paketresor har du råd med julklapparna också!

Boka julshoppingresa
Big Ben Halloween

Rädda höstlovet med en cityresa

Det finns fortfarande cityresor kvar till höstlovet. Överraska barnen med en resa till en spännande storstad! Prisexempel Berlin 2 nätter: 2 731:-

Boka cityresa till höstlovet