Apolloguden shoppar

Res vart du än vill, så länge du vill

Oavsett om du längtar efter en storstadshelg, några lata soldagar på stranden eller spännande upplevelser på en långresa kan du välja mellan våra populära charterresor eller att paketera resan själv enligt dina önskemål. Naturligtvis kan du även välja att boka endast flyg eller hotell, eller först välja ett flyg och sedan lägga till ett hotell för att få ett startpaket.

 
Rom uteservering

Cityresor

När du bokar en cityresa hos Apollo väljer du själv flyg, hotell och reslängd som passar dig. Vi erbjuder prisvärda och trygga cityresor över hela världen, den bästa flygrutten och hotell med minst 3 stjärnor.

Boka din cityresa
Solresa Costa Blanca

Solresor

Längtar du efter sol och bad, men vill inte resa så långt? Här har vi samlat några av vinterns solsäkra destinationer med en flygtid under 7 timmar. Skräddarsy din solresa precis som du vill ha den - välj bara reslängd, flyg och hotell så ordnar vi resten!

Boka din solresa
Båt på strand på Bali

Långresor

Här hittar du paketresor till exotiska destinationer över hela världen. Med våra flexibla långresor är det enkelt att förverkliga drömresan. Bestäm reslängd och hur du vill bo i ett tryggt och smidigt paket. Du kan även boka startpaket - välj det som passar dig!

Boka din långresa