• i

    Charter

    Med Apollos charterpaket reser du bekvämt till utvalda hotell med matchande flyg och kan uppleva våra populäraste resmål. Oftast har du tillgång till Apollos personal och service på plats.
  • i

    Paketera själv

    Bestäm själv exakt när du reser och hur länge du stannar, och välj bland ett stort utbud av hotell och flygbolag. Här hittar du cityresor till världens storstäder och fler sol- och badresor jorden runt.
Fotbollsresor

Nyhet! Fotbollsresor

Nu kan du boka fotbollsresor hos Apollo. Du paketerar resan själv och väljer reslängd och hotell som passar dig. Upplev Europas främsta ligor på plats!

Läs mer och boka fotbollsresa
 
Times Square New York

Shoppa loss i New York

Black Friday-rean är som allra störst i shoppingmeckat New York - upplev den på plats! Den 27 november infaller den stora rean i år. Prisexempel flyg + hotell 5 nätter 25-30/11:  8 347:-

Boka resa till New York
Cityresor

Cityresor

När du bokar en cityresa hos Apollo väljer du själv flyg, hotell och reslängd som passar dig. Vi erbjuder prisvärda och trygga cityresor över hela världen, den bästa flygrutten och hotell med minst 3 stjärnor.

Boka din cityresa
Solresa Rhodos

Solresor

Längtar du efter sol och bad, men vill inte resa så långt? Här har vi samlat några av vinterns solsäkra destinationer med en flygtid under 7 timmar. Skräddarsy din solresa precis som du vill ha den - välj bara reslängd, flyg och hotell så ordnar vi resten!

Boka din solresa
Långresor Florida

Långresor

Här hittar du paketresor till exotiska destinationer över hela världen. Med våra flexibla långresor är det enkelt att förverkliga drömresan. Bestäm reslängd och hur du vill bo i ett tryggt och smidigt paket. Du kan även boka startpaket - välj det som passar dig!

Boka din långresa