• i

    Charter

    Med Apollos charterpaket reser du bekvämt till utvalda hotell med matchande flyg och kan uppleva våra populäraste resmål. Oftast har du tillgång till Apollos personal och service på plats.
  • i

    Paketera själv

    Bestäm själv exakt när du reser och hur länge du stannar, och välj bland ett stort utbud av hotell och flygbolag. Här hittar du cityresor till världens storstäder och fler sol- och badresor jorden runt.
Fotbollsresor

Nyhet! Fotbollsresor

Nu kan du boka fotbollsresor hos Apollo. Du paketerar resan själv och väljer reslängd och hotell som passar dig. Upplev Europas främsta ligor på plats!

Läs mer och boka fotbollsresa
 
Resor till USA

Upplev USA

En långhelg i New York, en solsemester i Florida eller en rundresa i Kalifornien - hos oss kan du skräddarsy din drömresa till USA.

Läs mer och boka resa till USA
Cityresor

Cityresor

När du bokar en cityresa hos Apollo väljer du själv flyg, hotell och reslängd som passar dig. Vi erbjuder prisvärda och trygga cityresor över hela världen, den bästa flygrutten och hotell med minst 3 stjärnor.

Boka din cityresa
Solresor Seychellerna

Paketera din solresa själv

Här kan du skräddarsy din resa till solen precis som du vill ha den. 10 dagar på Teneriffa, en lång weekend på Mallorca eller 3 veckor i ett tropiskt paradis? Du bestämmer! Välj flyg, hotell och reslängd själv - naturligtvis med trygghetsgaranti.

Boka din solresa
Nyårsresor

Se Coldplay spela i London

Gå på konsert i London och se en av vår tids största rockband spela live. Coldplay spelar på Wembley den 16 och 18 juni 2016 – köp din biljett nu för de kommer att sälja slut snabbt!

Köp biljett och resa