• i

    Charter

    Med Apollos charterpaket reser du bekvämt till utvalda hotell med matchande flyg och kan uppleva våra populäraste resmål. Oftast har du tillgång till Apollos personal och service på plats.
  • i

    Paketera själv

    Bestäm själv exakt när du reser och hur länge du stannar, och välj bland ett stort utbud av hotell och flygbolag. Här hittar du cityresor till världens storstäder och fler sol- och badresor jorden runt.
Stad och strand

Res vart du än vill, så länge du vill

Oavsett om du längtar efter en storstadshelg, några lata soldagar på stranden eller spännande upplevelser på en långresa kan du välja mellan våra populära charterresor eller att paketera resan själv enligt dina önskemål. Naturligtvis kan du även välja att boka endast flyg eller hotell, eller först välja ett flyg och sedan lägga till ett eller flera hotell.

 
Lissabon cityresor

Cityresor

När du bokar en cityresa hos Apollo väljer du själv flyg, hotell och reslängd som passar dig. Vi erbjuder prisvärda och trygga cityresor över hela världen, den bästa flygrutten och hotell med minst 3 stjärnor.

Boka din cityresa
Solresa Rhodos

Solresor

Längtar du efter sol och bad, men vill inte resa så långt? Här har vi samlat några av vinterns solsäkra destinationer med en flygtid under 7 timmar. Skräddarsy din solresa precis som du vill ha den - välj bara reslängd, flyg och hotell så ordnar vi resten!

Boka din solresa
Långresor Florida

Långresor

Här hittar du paketresor till exotiska destinationer över hela världen. Med våra flexibla långresor är det enkelt att förverkliga drömresan. Bestäm reslängd och hur du vill bo i ett tryggt och smidigt paket. Du kan även boka startpaket - välj det som passar dig!

Boka din långresa
Cityresor i sommar

Sommarens hetaste cityresor

Vill du göra mer än att sola och bada i sommar, eller kanske kombinera strand med stad? Boka en cityresa! Det finns fortfarande platser kvar till några av våra populäraste storstäder.

Boka sommarens cityresa