SAS flygplan

Sommarpriser på storstadsresor

Nu kan vi erbjuda fantastiska sommarpriser på paket till populära europeiska storstäder och Kroatien tillsammans med SAS. Boka en skön weekend i spännande städer som London, Paris och Berlin, eller en solig resa till underbara Kroatien.

Boka paketresor
 
Torg i Palma

Res vart du än vill, så länge du vill

Oavsett om du längtar efter en storstadshelg, några lata soldagar på stranden eller spännande upplevelser på en långresa kan du välja mellan att resa med våra populära charterpaket eller paketera själv med reguljärflyg.
Nedan ser du du våra flexibla alternativ –
våra prisvärda charterpaket hittar du här.

Weekend Madrid

Weekendresor

Upplev en spännande storstad i sommar! Res när du vill, så länge du vill med våra flexibla weekendresor. Allt du behöver göra är att välja flyg och hotell som passar dig, och sedan njuta av storstadens utbud av kultur, god mat, nöjesliv, sevärdheter och shopping.

Boka din weekendresa
Solresa Costa Blanca

Solresor

Längtar du efter sol och bad? Eller vill du kanske kombinera strand med stad? Skräddarsy sommarens solresa precis som du vill ha den. Välj bara reslängd, flyg och hotell så ordnar vi resten! Med våra flexibla paketresor är det enkelt att solsäkra sommaren.

Boka din solresa
Båtmarknad i Thailand

Långresor

Res så långt och så länge du vill! Med våra flexibla långresor är det enkelt att förverkliga drömresan. Bestäm reslängd och hur du vill bo i ett tryggt och smidigt paket. Du kan boka ett startpaket eller en komplett långresa - välj det som passar dig!

Boka din långresa
St Angelo fort i Rom

Boka tidigt - påskresor 2015

Nu släpper Norwegian sina flygresor för våren 2015. Vi har paketerat dem med bra hotell på några utvalda citydestinationer över påsken 2015. Passa på att boka redan idag för att få ett bra pris!

Boka din vårresa