Gata Las Palmas

Res vart du än vill, så länge du vill

Oavsett om du längtar efter en storstadshelg, några lata soldagar på stranden eller spännande upplevelser på en långresa kan du välja mellan att resa med våra populära charterpaket eller paketera själv med reguljärflyg. På den här sidan hittar du våra flexibla alternativ - våra prisvärda charterpaket hittar du här.

 
USA

Res billigt till USA med SAS

Vill du utforska det stora landet i väster? Vi har prisvärda paketresor med SAS till flera populära resmål i USA. Kampanjpriser gäller till och med 22 september - passa på att boka redan idag! Prisexempel New York 4 nätter: 6 171:-

Boka paketresa till USA
Pont Neuf Paris

Weekendresor

Res när du vill, så länge du vill med våra flexibla weekendresor. Allt du behöver göra är att välja flyg, hotell och reslängd som passar dig, och sedan njuta av storstadens utbud av kultur, god mat, nöjesliv, sevärdheter och shopping.

Boka din weekendresa
Båt på strand på Bali

Långresor

Här hittar du paketresor till exotiska destinationer över hela världen. Med våra flexibla långresor är det enkelt att förverkliga drömresan. Bestäm reslängd och hur du vill bo i ett tryggt och smidigt paket. Du kan även boka startpaket - välj det som passar dig!

Boka din långresa
Solresa Costa Blanca

Solresor

Längtar du efter sol och bad, men vill inte resa så långt? Här har vi samlat några av vinterns solsäkra destinationer med en flygtid under 7 timmar. Skräddarsy din solresa precis som du vill ha den - välj bara reslängd, flyg och hotell så ordnar vi resten!

Boka din solresa