Pont Neuf Paris

Weekendresor

Res när du vill, så länge du vill med våra flexibla weekendresor. Allt du behöver göra är att välja flyg, hotell och reslängd som passar dig, och sedan njuta av storstadens utbud av kultur, god mat, nöjesliv, sevärdheter och shopping.

Boka din weekendresa
 
New York Manhattan

Superpriser på paketresor

Vi har paketerat SAS och Norwegians reaflyg med hotell och kan just nu erbjuda superpriser på paketresor. Res vart du än vill, så länge du vill! Passa på att boka redan idag för bästa pris.

Boka paketresa
flygplan

Fantastiska flygkampanjer

Här hittar du alla aktuella kampanjpriser från flygbolagen. Passa på att boka flygresor till mycket bra priser!

Boka flygresa
hotellskylt

Billiga hotell

Har du redan bokat en flygresa? Här hittar du prisvärda hotell på populära destinationer där det finns reapriser på flygen.

Boka hotell
Båt på strand på Bali

Långresor

Här hittar du paketresor till exotiska destinationer över hela världen. Med våra flexibla långresor är det enkelt att förverkliga drömresan. Bestäm reslängd och hur du vill bo i ett tryggt och smidigt paket. Du kan även boka startpaket - välj det som passar dig!

Boka din långresa
Solresa Costa Blanca

Solresor

Längtar du efter sol och bad? Eller vill du kanske kombinera strand med stad? Skräddarsy din solresa precis som du vill ha den. Välj bara reslängd, flyg och hotell så ordnar vi resten! Med våra flexibla paketresor är det enkelt att förlänga sommaren.

Boka din solresa
Gata Las Palmas

Res vart du än vill, så länge du vill

Oavsett om du längtar efter en storstadshelg, några lata soldagar på stranden eller spännande upplevelser på en långresa kan du välja mellan att resa med våra populära charterpaket eller paketera själv med reguljärflyg. På den här sidan hittar du våra flexibla alternativ - våra prisvärda charterpaket hittar du här.